Maas Coating groeit: partnership met NTZ Nijmegen

14 Jan 2022

Sinds 1 januari 2022 is NTZ Nijmegen onderdeel van Maas Coating, waardoor beide bedrijven hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn. NTZ gaat op de bestaande locatie in Nijmegen verder, maar wel onder onze vleugels.

NTZ zocht een partner om een stevig fundament voor de toekomst te vormen en wij hebben de ambitie om te groeien. Het is fantastisch dat we elkaar hierin gevonden hebben.

Wederzijdse synergie

Waar NTZ zich richt op het behandelen van relatief kleine orders, vooral voor de machinebouw, bouw en offshore, focussen wij ons juist op de (middel)grote projecten en opdrachten voor OEM-ers. Met een breed gamma aan oppervlaktebehandelingsmethoden. Zo zorgt het partnership voor een wederzijdse synergie.

Een ‘stralende’ toekomst

We hebben er vertrouwen in dat de samensmelting net zo soepel verloopt als de overname. Er zijn namelijk heel wat overeenkomsten. We kennen allebei het ambacht als geen ander: zij zijn in 1939 gestart als oppervlaktebehandelaar, wij in 1934. Ook hebben we beide een dorps karakter én streven we alleen de beste kwaliteit na. We gaan dan ook uit van een ‘stralende’ toekomst!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then