Mechanisch voorbehandelen
(stralen)

Stralen is een aloude en bewezen manier om metaal voor te behandelen. En dankzij onze vakmensen, het uitgebreide machinepark met straalcabines, én de modernste meet- en controleapparatuur doen we dit op het allerhoogste niveau. Ook niet onbelangrijk: we stralen al sinds 1934.

Handmatig en machinaal
op verschillende manieren

Om altijd voor een optimale aanhechting te zorgen, stralen we op verschillende manieren. Zowel handmatig als machinaal. Inert stralen, kantig straalmiddel of juist een speciaal straalmiddel: we passen onze werkwijze aan uw product aan. En als het nodig is, testen we het resultaat in ons laboratorium.

Metalliseren
(schooperen)

Na handmatig stralen kunnen we het metaal metalliseren, wat ook wel schooperen wordt genoemd. Dit is een handmatige manier van verzinken. En een duurzame wijze: het materiaal is lange tijd beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Stel uw vraag over metalliseren

Alles voor een
lange levensduur

We willen dat metaal een lange levensduur heeft, waardoor het eindproduct dat ook heeft. Dit maakt kwaliteit in alle opzichten belangrijk. Niet voor niets werken onze vakmensen volgens verschillende kwaliteitsnormen en alleen de beste producten zijn goed genoeg. Daarom passen we onder meer Wheelabrator toe.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then