Mechanisch voorbehandelen:
(handstralen)

Handstralen is een aloude en bewezen manier om metaal voor te behandelen. Onze ervaren vakmensen beheersen dit ambacht als geen ander en handstralen zowel staal als rvs.

Stralen in
twee cabines

Om altijd voor een optimale hechting te zorgen, stralen we in twee cabines op verschillende manieren. In de ene cabine passen we een kantig staal-straalmiddel toe. En in de andere een kantig rvs-straalmiddel (inert). Als het nodig is, testen we het resultaat in ons laboratorium.

Machinaal stralen

Bij NTZ Coating hebben we de kennis en kunde voor een handmatige behandeling. Maar is machinaal stralen voordeliger – bijvoorbeeld bij een groot volume? Dan kunnen we uitwijken naar partnerbedrijf Maas Coating. Zo bent u hoe dan ook verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. 

Stel uw vraag over Handstralen

Controle- en
meetapperatuur

We hebben alle benodigde controle- en gekalibreerde meetapparatuur in huis. Daarmee tonen we aan dat we volgens de afgesproken kwaliteitsnormen werken. Ook weten we zeker dat het metaal goed is voorbereid op de volgende behandeling: metalliseren, poedercoaten of natlakken.  

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then