Natlakken

In de nieuwe spuitcabine is de ledverlichting optimaal. Daardoor kunnen we uiterst precies uw metaal van een laksysteem voorzien. Voor elk geconstrueerd deel passen we bovendien de ideale methode toe: van bovenbeker tot airlessen airmix. 

Diverse systemen

De diversiteit in onze laksystemen is groot, zodat we altijd voor de beste oplossing kunnen zorgen. Zo brengen we systemen aan in meerdere lagen en passen we ook spetterlak toe. Het drie- en vier-lagen-systeem is geschikt voor extreme omstandigheden, zoals in de offshore. Onze NACE Inspector (Level II) stelt daarbij de levensduur vast in een rapport. 

Maskeren en verpakken

Moet uw materiaal op een duizendste millimeter nauwkeurig gedeeltelijk blank blijven, voor bijvoorbeeld passingsgaten, schroefdraden, lagerhuizen of assen? Dan zorgen we met onze snijplotter voor maskering op maat. Het enige dat we van u nodig hebben, is een digitaal bestand.

Verpakken en assembleren

Is het natlakproces afgerond? Dan verpakken we de producten voor u, waarbij we graag meedenken. Wilt u ze in speciale kisten of rekken transporteren? Geen enkel probleem. Insealen in plastic? Ook dat kan. We voeren zelfs eenvoudige assemblagewerkzaamheden uit.

Stel uw vraag over natlakken

Meten is
verbeteren

Onze vakmensen natlakken alleen met producten van vooraanstaande leveranciers. Om de kwaliteit continu op een íets hoger niveau te kunnen brengen, zetten we meetapparatuur in. Want bij ons geldt: meten is verbeteren.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then