Poedercoaten

In 1994 zijn we als eerste industriële loonlakker gestart met het poedercoaten van metaal met stralen als voorbehandeling. Inmiddels pakken we het groots aan: we zijn in staat om grote, zware onderdelen te verwerken. Uiteraard ook na een chemische voorbehandeling.

Specials

Voor bijzondere toepassingen hebben we speciale oplossingen, zoals hittebestendige, antislip en metallic coatings. Voor de offshore passen we vaak een meer-lagen-systeem toe, zodat het metaal beschermd is tegen de extreemste omstandigheden. Super durable en structuurcoatings adviseren we meestal vanwege esthetische overwegingen.

Een uitgebreide
poedercoatlijn

Gedreven door vooruitgang hebben we onze poedercoatlijn steeds weer vernieuwd. We beschikken nu onder meer over verschillende cabines en diverse ovens én we hebben de mogelijkheid om twee lagen in één arbeidsgang aan te brengen.

Hoogwaardig
poedercoatsysteem

De basis leggen we met een perfecte voorbehandeling, waarna een hoogwaardig poedercoatsysteem volgt. Daarbij gebruiken we hoofdzakelijk poeders van Akzo Nobel: producent van de beste en duurzaamste poedercoatings en niet voor niets marktleider.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then