Poedercoaten

Na het handstralen, en eventueel metalliseren, kunnen we uw producten met poedercoating beschermen tegen invloeden van buitenaf. Dit doen we met diverse poedercoatsystemen van één of meerdere lagen.

Super durable
en meer

De vraag naar duurzame oplossingen groeit, waardoor we steeds vaker een super durable coating toepassen. Dit systeem behoudt langer zijn glans en is dichter van structuur. Daardoor heeft het niet alleen een langere levensduur, maar is het ook beter te reinigen.

Voor bijzondere omstandigheden hebben we andere speciale oplossingen, zoals hittebestendige, antislip en metallic coatings. Voor de offshore passen we vaak een meer-lagen-systeem toe, bestand tegen extreme invloeden. Structuurcoatings adviseren we meestal vanuit esthetisch oogpunt.

Maskeren en verpakken

Moet uw materiaal op een duizendste millimeter nauwkeurig gedeeltelijk blank blijven, voor bijvoorbeeld passingsgaten, schroefdraden, lagerhuizen of assen? Dan zorgen we met onze snijplotter voor maskering op maat. Het enige dat we van u nodig hebben, is een digitaal bestand.

Verpakken en assembleren

Is het poedercoatproces afgerond? Dan verpakken we de producten voor u, waarbij we graag meedenken. Wilt u ze in speciale kisten of rekken transporteren? Geen enkel probleem. Insealen in plastic? Ook dat kan. We voeren zelfs eenvoudige assemblagewerkzaamheden uit.

Stel uw vraag over poedercoaten

Hoogwaardig
poedercoatsysteem

De basis voor beschermd metaal leggen we met een perfecte voorbehandeling van handstralen en mogelijk ook metalliseren. Daarna volgt een hoogwaardig poedercoatsysteem, waarbij we hoofdzakelijk poeders gebruiken van Akzo Nobel, IGP en Axalta: producenten van de beste en duurzaamste coatings.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then