Sectoren

Machinebouw

Machinebouwers doen graag een beroep op ons vakmanschap, omdat we van alle markten thuis zijn. Van voorbehandelen tot coaten: we hebben alle disciplines onder één dak. Voor middelgrote en grote volumes. En voor standaardwerk en specials.

Olie & gas, maritiem & offshore

De wereld van olie en gas, de maritieme sector en de offshore stellen hoge eisen aan materialen, waar we steeds opnieuw aan kunnen voldoen. We hebben het productieproces namelijk zo ingericht dat we precies volgens bestek kunnen werken. Wij beschermen het materiaal tegen zelfs de meest extreme omstandigheden. Testresultaten en rapporten bewijzen dat. En we werken conform de NORSOK-, NACE- en FROSIO-normen.

Land- & tuinbouw

Bij machines voor de land- en tuinbouw combineren we het beste van twee werelden. Hier komen onze ‘automotive-kwaliteit’ en ‘machinebouwers-veelzijdigheid’ samen. We behandelen voor deze branche immers materialen die tegen een stootje moeten kunnen. Bijzondere vormen of afwijkende formaten? Dat is geen enkel probleem.

Utiliteitsbouw & renovatie

Projecten in de utiliteitsbouw en renovatie vragen om maatwerk, omdat het meestal om bijzondere toepassingen of grote projecten gaat. Een greep uit onze fraaie referenties: alle lantaarnpalen voor de gemeente Amsterdam én die op de Coolsingel in Rotterdam staan, de balkons van One Hyde Park in Londen en de luifels van Shard Place in dezelfde Engelse stad.

Chassis- & carrosseriebouw

We hebben veel ervaring in de chassis- en carrosseriebouw, waardoor we specifieke kennis en vaardigheden hebben. Ook beschikken we over volautomatische lijnen met de meest geavanceerde spuitcabines én robottechnologie. Bovendien zorgt ons shopfloorsysteem voor continuïteit in kwaliteit.

Infra & ruimtelijke inrichting

Van kunstwerken en stadsmonumenten tot hekwerken en lantaarnpalen: het is bijna onmogelijk om erop uit te gaan zonder onze producten tegen te komen. Dit zijn producten die om nét wat meer expertise en creatieve logistieke oplossingen vragen. En dat kunnen we ook bieden dankzij onze ervaren vakmensen en voortdurende innovatie.

Extrusie & casting

Op het gebied van aluminium onderdelen bent u zeker van een hoogwaardige afwerking. Zónder de braampjes die het extrusieproces normaalgesproken met zich meebrengt. We gebruiken hiervoor onder meer onze sproeitunnel: een speciale chemische voorbehandeling, perfect voor aluminium.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then